Taktekkerne i IcopalTak Vestlandet sikrer at taket holder tett i værharde strøk langs kysten.

Avdelingen IcopalTak Vestlandet holder til i Sandnes, og utfører isolering og tekking av tak i områdene som strekker seg fra Flekkefjord, Odda, Røldal og Ryfylke til Stord. Per i dag har IcopalTak Stavanger 28 ansatte pluss regionsleder Eivind Bondhus.

Avdelingen gjennomfører oppdrag på næringsbygg, boligprosjekter og eneboliger. I 80-90 prosent av oppdragene er de underleverandør til en hovedentreprenør, mens 10-20 prosent består av rehabilitering og privatmarkedet.

Våre kontakter

IcopalTak består av åtte avdelinger med over 200 taktekkere som dekker store deler av landet. Våre håndverkere er kjent for å levere flate tak av høy kvalitet. Her kan du filtrere på funksjon og finne riktig kontaktperson for deg. 

Du kan også finne din nærmeste avdeling her

Våre avdelinger

Eivind Bondhus
Regionsleder Vestlandet
Kurt Mikkelsen Skjørestad
Serviceleder
Gro S. Halle Lund
Prosjektsekretær
René Fjelltvedt
Prosjektleder

Omsetter for 60 millioner årlig

Avdelingen er kjent for høy kvalitet og kompetanse. De foretrekkes av hovedentreprenører og har mange faste kunder. En suksessoppskrift er å alltid levere godt håndverk til avtalt tid, noe som gir resultater:

– Vår omsetning ligger ganske så stabilt på rundt 60 millioner kroner i året. Og vår avdeling håndterer det aller meste når det gjelder tak, men i likhet med de øvrige IcopalTak-avdelingene så jobber vi ikke med takstein, sier Bondhus.

Grytetekking er blant spesialkompetansen, en teknikk hvor man jobber med flytende asfalt. Takbelegget rulles ut i den varme asfalten, slik at belegget er godt festet til underlaget når asfalten stivner. Icopals asfalt takbelegg er blant de sterkeste på markedet, og sørger for robuste tak som varer lenge.

– Vårt område er svært vindutsatt, så taket må tåle svært høy belastning fra klimaet. Da er spesielt innfestingen på tekkingen av taket viktig, sier avdelingslederen.

Sikrer grundig service- og vedlikehold

For å sikre at taket holder lengst mulig, er jevnlig service og vedlikehold viktig. På avdelingen i Sandnes har de opprettet en egen serviceavdeling, som består av fem flinke og erfarne taktekkere. De ivaretar de viktige service- og vedlikeholdsavtalene. I dag har de rundt 70 slike avtaler, men kapasiteten er tilstede til å håndtere flere enn dette fremover. Serviceleder bistår de som har service- og vedlikeholdsavtaler, og avtaler gjerne en befaring om du ønsker bedre kontroll på ditt tak.

Service og vedlikehold

Referenser IcopalTak Vestlandet

Vi deler vår kunnskap og erfaring slik at du kan ta riktige avgjørelser for ditt prosjekt, enten du er håndverker eller selvbygger. Her vil du finne tips og råd enten du er arkitekt, ingeniør, håndverker, selvbygger eller jobber hos en byggvareforhandler. IcopalTak tekker tak i hele Norge, her er noen av våre prosjekter.

Beskytter Norges største meieri

Tines meieri på Jæren er en juvel i konsernets produksjon.

Rema 1000 viser vei med miljøtak

Rema 1000 presenterte nylig deres nye butikkonsept designet av Snøhetta.

Forsvaret velger miljøvennlige tak

Som en av landets største eiendomsforvaltere er Forsvarsbygg bevisst sitt ansvar for å sikre en m

Kontakt oss!

Har du et prosjekt du planlegger, eller ønsker en befaring på taket ditt?

IcopalTak hjelper deg med å ta de smarteste takvalgene. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv kort hva henvendelsen gjelder