Avdelingen dekker hele Vestfold og Telemark fylkeskommune. Det er en avdeling i sterk vekst med 14 flinke taktekkere med stor stå på-vilje.

Totalt teller avdelingen i Skien 16 ansatte, hvor to er lærlinger. På avdelingen er kompetanseheving en viktig pådriver for å sikre at kvaliteten på arbeidet som utføres alltid er på topp.

-Vi er svært fornøyde med at IcopalTak satser på intern utdanning, kursing, taktekkerskoler, bas-skole og bevisst rekruttering av lærlinger, sier avdelingsleder Håkan Vikström.

Omsetningen til avdelingen ligger på rundt 28 millioner i året, hvor høsten er den travleste tiden. I 2020 var det økning sammenlignet med tidligere år.

– Vi utfører de fleste oppdrag på nybygg for bedrifter, samt litt rehabilitering for eiendomsbesittere. Nybygg utgjør cirka 80 prosent av omsetningen, sier avdelingslederen.

Våre kontakter

IcopalTak består av åtte avdelinger med over 200 taktekkere som dekker store deler av landet. Våre håndverkere er kjent for å levere flate tak av høy kvalitet. Her kan du filtrere på funksjon og finne riktig kontaktperson for deg. 

Du kan også finne din nærmeste avdeling her

Våre avdelinger

Håkan Wikstrøm
Avdelingsleder Vestfold/Telemark
Andreas Strøm
Prosjektleder
Gisle Melaas
Serviceleder

Kvalitet på håndverk viktigst

I privatmarkedet legger avdelingen radonmembraner i grunn, og tekker tak på hus og hytter. I proffmarkedet utfører de radonmembraner, bru- og tunnel-membraner, legger isolasjon og taktekking.

– Kundene våre er ofte hovedentreprenører. Vi får mange tilbud via disse, og leverer anbud på større prosjekter, i tillegg har vi oppsøkende virksomhet mot nye aktører i markedet, sier avdelingslederen.

– For oss er kvaliteten på selve håndverket det aller viktigste.

Håper flere ser nytten av service- og vedlikehold

For å sikre en god kvalitet gjennom hele takets levetid, er det viktig med gode service- og vedlikeholdsavtaler. Avdelingen håper flere ser nytten av å jevnlig inspirere taket. Vedlikeholdsavtaler er for de med bevisste og ansvarlige eierskap til sine eiendommer. IcopalTak sine inspeksjoner gir grundig dokumentasjon, anbefalinger som gir trygghet og lavere kostnader, og vissheten om at lover, krav og regler følges. Det kan du lese mer om her.

Service og vedlikehold

Referenser IcopalTak Vestfold/Telemark

Vi deler vår kunnskap og erfaring slik at du kan ta riktige avgjørelser for ditt prosjekt, enten du er håndverker eller selvbygger. Her vil du finne tips og råd enten du er arkitekt, ingeniør, håndverker, selvbygger eller jobber hos en byggvareforhandler. IcopalTak tekker tak i hele Norge, her er noen av våre prosjekter.

Beskytter Norges største meieri

Tines meieri på Jæren er en juvel i konsernets produksjon.

Rema 1000 viser vei med miljøtak

Rema 1000 presenterte nylig deres nye butikkonsept designet av Snøhetta.

Forsvaret velger miljøvennlige tak

Som en av landets største eiendomsforvaltere er Forsvarsbygg bevisst sitt ansvar for å sikre en m

Kontakt oss!

Har du et prosjekt du planlegger, eller ønsker en befaring på taket ditt?

IcopalTak hjelper deg med å ta de smarteste takvalgene. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv kort hva henvendelsen gjelder