Icopal - over 120 års erfaring med tak

Med IcopalTak er du sikret samme kvalitet og utførelse, uansett hvor i landet du befinner deg. Vi bistår i hele takets livssyklus, fra prosjektering til konstruksjon, tekking og overtakelse, samt oppfølging etter ferdigstillelse.

Våre service- og vedlikeholdsavtaler sikrer også at byggeier og driftsansvarlig får tett oppfølging i årene etter oppføring. 

Har du et prosjekt med behov for takentreprenør? Ta kontakt med en av våre avdelinger.

Stor-Oslo    Vestlandet   Agder    Vestfold/Telemark  

Hvordan jobber vi?

Ved oppføring av alle typer bygg og boliger med flate tak deltar vi gjerne med våre fagfolk i prosjektering for å oppnå de beste tekniske løsningene for ditt prosjekt. Vårt kvalitetssikringssystem sikrer deg en profesjonell gjennomføring i alle ledd, fra forprosjektet til overlevering av FDV-rapporter og sluttdokumentasjon.

Aksepterer du et tilbud fra oss vil du kun ha én person å forholde deg til når prosjektet skal gjennomføres. Din kontaktperson er vår prosjektleder som er bindeleddet mellom deg som kunde og våre taktekkere.

Strenge krav til flate tak

Alle nye bygg som planlegges og oppføres skal beskytte virksomheter og verdier i mange år fremover. Klimaet blir tøffere og vi ser mer regn, mer vind og større slitasje på fasader. Det gjør at kravene til spesielt flate tak heves. Vi løser prosjektet ditt etter forskriftene og med høy kvalitet.>

Resultat 2022

Omsetning
304 MKR
Antall Ansatte
120
Antall Prosjekt
1 148

Om BMI Group

BMI Norge er verdens største, og Norges mest kompetente, leverandør av systemer og løsninger til flate og skrå tak, samt til tette bygg. BMI Group har 120 fabrikker og produksjonsanlegg, og har drift i over 40 land. BMI Group eies av Standard Industries, som er verdensledende på produkter til taket.

Image
BMI brand - ferdig med jobben

Våre avdelinger

IcopalTak består av fire avdelinger med over 120 taktekkere som dekker store deler av landet. Våre håndverkere er kjent for å levere flate tak av høy kvalitet.

Våre avdelinger

Jobb hos oss

IcopalTak er landets mest tradisjonstunge bedrift for taktekkere. Selskapets avdeling på Fjellhamar er en av spydspissene i den nasjonale entreprisevirksomheten, og det satses tungt på å skape et enda mer solid og robust fagmiljø. I IcopalTak satses det på kvalitet og kompetanse.