Taktekkere i IcopalTak har Norges tøffeste toppjobb

IcopalTak er landets mest tradisjonstunge bedrift for taktekkere. Selskapets avdeling på Fjellhamar er en av spydspissene i den nasjonale entreprisevirksomheten, og det satses tungt på å skape et enda mer solid og robust fagmiljø. I IcopalTak satses det på kvalitet og kompetanse. Vi satser på mennesker som trives ute, verdsetter kvalitet, og liker fysisk arbeid. Et mål hos oss er mindre innleie, og flere faste ansettelser. Vi ser alltid etter flinke folk som som enten har erfaring som taktekker, eller som er nevenyttige mennesker som er opptatt av å bli best på flate tak i det vi mener er Norges mest spennende yrke.

Vi jobber med noen av de råeste takprosjektene i Norge

Som en av Norges største takentreprenører får vi noen av de mest spennende takjobbene på markedet. Det kan være tradisjonelle flate tak, eller prestisjetunge nybygg hvor taket er en viktig del av hvordan bygget skal se ut. Stadig flere tar også i bruk tak på nye måter som bruk av solceller, hagetak eller takterrasser. Vi bruker standardiserte metoder, men alle tak gir ulike typer utfordringer og fremgangsmåter, og ulike typer oppgaver. Ta gjerne en titt på våre referanseprosjekter for å få et inntrykk av bredden vi leverer.

IcopalTak bygger talenter

IcopalTak bygger talenter

Hos oss jobber det over 200 taktekkere fordelt på åtte avdelinger. Mange har jobbet med tak i flere tiår, og har en stor yrkesstolthet. Hos oss får de stadig utviklet ny kompetanse, og jobber alltid i tråd med gjeldende lover og regler. Tryggheten og kvaliteten vi leverer, gjør også at vi tiltrekker oss unge spirer. Vi legger til rette for at vi skal bygge talenter - og være et sted hvor flinke folk kan utvikle seg videre. Alle hos oss er på vei mot et fagbrev - eller har et fagbrev allerede.

Taktekking på Powerhouse i Trondheim
Obligatoriske kurs gir trygghet

Obligatoriske kurs gir trygghet

IcopalTak investerer betydelige summer i kurs og kompetanseheving. Dette fordi taktekkere som er trygge og kvalitetsbevisste jobber etter standardiserte metoder. Da øker kvaliteten og sikkerheten, samtidig som at effektiviteten går opp. Vår tekkeskole sørger for både obligatoriske kurs og faglige oppdateringer som sikrer kompetanse og sikkerhet på jobben.  Selv om vi har bransjeledende produkter, er det taktekkeren som er nøkkelen til at vi kan levere tette tak med høy kvalitet. Derfor er trivsel og kunnskap er det viktigste for oss.

placeholder

Søk jobb hos oss!

Vi tar imot løpende søknader. Fyll inn skjemaet og vi tar kontakt med deg for en hyggelig prat.

Inkluder en beskrivelse av deg selv og din jobbakgrunn

Legg ved søknad eller CV

Maximum 5 files.
5 MB limit.
Allowed types: pdf, doc, docx.

Arne Marcus Olsen har jobbet i icopaltak i 28 år

- Jeg stortrives i IcopalTak, og det er en glede å se at det strømmer til med lærlinger i dag. 

Arne Marcus Olsen
Tomasz Kepka

Jeg trives så godt at både jeg og kona mi flyttet til Norge. IcopalTak er en stor og trygg arbeidsgiver, der jeg vet at jeg har en stabil jobb i mange år. Lønna er god, pensjon- og forsikringsordningen er fantastisk, og jeg har gode kollegaer som er like opptatt av faget som meg.

Tomasz Kepka

HMS og miljø er vår viktigste prioritet

Rutiner og fokus på sikkerhet er førsteprioritet. De som jobber på tak hos oss skal være trygge på jobb – alt fra sikring på taket til trygge rutiner knyttet til arbeidet som utføres. Vi jobber i høyden med varmearbeid, verktøy og tunge materialer. Vi sørger for alt nødvendig sikringsutstyr, og ikke minst alle kurs og opplæring du trenger for å få trygge rutiner. Les gjerne mer om hvordan vi jobber med HMS og miljø.

prosjektleder og taktekker samarbeider
taktekkerteam samarbeider

Karrieremuligheter

Etter noen år som taktekker ønsker noen å få litt andre oppgaver. Mange av våre ansatte begynner som lærlinger, men ender etter hvert opp som BAS (leder for et taktekkerteam) eller prosjektleder. Vi ønsker at gode ansatte skal utvikle seg og bli hos oss. Derfor forsøker vi alltid å hjelpe de som ønsker andre utfordringer.

Se ledige stillinger hos IcopalTak