Tekking av tak på nybygg og rehabiliteringsprosjekter

Vi tekker tak på nybygg, og jobber med rehabilitering av tak på eneboliger og borettslag. Vår jobb handler om mer enn selve utførelsen. Den handler også om å gi råd om hvilket tak som er riktig for akkurat ditt prosjekt, basert på kunnskap om det lokale klimaet, byggets funksjon og ønsket uttrykk. Produktene vi benytter oss av er velprøvde og robuste, og er utviklet for tøffe, norske værforhold. Alle våre produkter og løsninger oppfyller tekniske krav fra bransjen og myndigheter.  Med Norges bredeste sortiment, kan vi alltid anbefale riktig produkt på rett plass. 
 

Våre løsninger til taket

Icopal Noxite: Miljøtaket som renser luften

Miljøtaket Noxite leveres både som ett- og to-lags asfalt takbelegg for flate tak. Noxite omgjør skadelige NOx-gasser til ufarlige nitrater ved hjelp av sollys. Taket bidrar til renere luft under hele takets levetid.
Les mer
 

Ett-lags takbelegg: Sterkt og robust 

Vi tilbyr også ett-lags takbelegg for skrå og flate tak, Icopal Mono PC. Dette er et robust
takprodukt med stor styrke og gode bruksegenskaper. Overflaten er bestrødd med
naturlig, knust skifer fra Icopals egne skiferbrudd. 
Les mer


Icopal 2-Lag: Markedets sterkeste tak

Icopal 2-Lag er et takbelegg som egner seg spesielt for nybygg i værutsatte områder og der robust bruk av takflaten vil forekomme både i byggeperioden og etter at taket er ferdig tekket. 
Les mer.
Monarplan FM: Markedets mest utprøvde PVC-belegg
Vi har dessuten Monarplan FM, som er blant markedets eldste og mest utprøvde PVC-belegg. Dette er et ett-lags takbelegg som kan brukes både på nybygg og til rehabilitering av flate og skrå tak.
Les mer

Vår servicegaranti

BMI Norge gir tetthetsgaranti på flate tak når riktig produktsystem er valgt og utførelsen er gjort av sertifiserte fagfolk i Team Icopal.Les mer om Icopal Pluss-garanti her.

Image
placeholder

Kontakt oss!

Har du et prosjekt du planlegger, eller ønsker en befaring på taket ditt?

IcopalTak hjelper deg med å ta de smarteste takvalgene. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv kort hva henvendelsen gjelder