Kvalitet på arbeidet som utføres og høy kompetanse på flate tak kjennetegner IcopalTak sin avdeling på Karihaugen.

Det geografiske området som avdelingen dekker strekker seg fra Oslo og nordover til Gardermoen. De gjennomfører også oppdrag i området fra Vinterbro og nordover, samt Asker og nordover. Avdelingen holder til i Icopal sine tradisjonsrike lokaler på Fjellhamar. Her jobber 35 ansatte, hvor 25 har fagbrev som taktekkere. 

– Hos oss jobber det dyktige ansatte med bred erfaring, og de har mye kompetanse på tak både hver for seg og ikke minst samlet, sier avdelingsleder Jon Bjørgul.

Han kan også fortelle at avdelingen jevnlig tar imot lærlinger, som er et viktig element for å rekruttere og lære opp dyktige fagfolk med spesialkompetanse på flate tak. 

Spesialister på boligblokker og membrandekker

– Når vi legger tak er det viktig at tidsforbruket er under kontroll, og at kvaliteten på det vi leverer alltid er på topp, forteller Bjørgul.  

Den største andelen av oppdragene til avdelingen er boligblokker med parkeringsdekker i underkant, samt næringsbygg. Omsetningen ligger på mellom 70-85 millioner kroner i året. 

– Vi håndterer alt av rulletak. Vårt arbeid består av en  mengde ulike oppdrag, men vi er spesialister på boligblokker og membrandekker, sier Bjørgul. 

Det er først og fremst kjente hovedentreprenører som er deres fremste kunder. Disse utgjør rundt 80 prosent av oppdragsmengden, mens de resterende 20 prosentene består av eiendomsbesittere og private.  

Eksempler på gjennomførte prosjekter er sentrallageret til Coop ved Gardermoen, Entreen i Lørenskog og Levre skole. Avdelingen stod ellers bak taket på Deichman Bjørvika og de fleste byggene i Barcode-kvartalet i Oslo de første årene. 

Vil du vite mer om hva slags prosjekter IcopalTak jobber med? Her får du et innblikk i noen av våre referanseprosjekter.

Våre kontakter

IcopalTak består av åtte avdelinger med over 200 taktekkere som dekker store deler av landet. Våre håndverkere er kjent for å levere flate tak av høy kvalitet. Her kan du filtrere på funksjon og finne riktig kontaktperson for deg. 

Du kan også finne din nærmeste avdeling her

Våre avdelinger

Thomas Kåsbøll
Prosjektleder
Kristoffer Lund
Serviceleder
Jon Bjørgul
Avdelingsleder/ Salgssjef
Ståle Wangen
Senior Prosjektleder
Anders Sæterdal
Senior Prosjektleder
John Christian Thrane Nielsen
Salgssjef Øst
Jörg Müller
Kalkulator
Eivind Bjaanes
Kalkulatør

Viktig med service- og vedlikehold av flate tak

IcopalTak Stor-Oslo kan også vise til en stor serviceavdeling som ledes av Oddbjørn Burø. Avdelingen håndterer en stor mengde service- og vedlikeholdsavtaler. 

–  Serviceavdelingens oppgaver består av årlige inspeksjoner på tak hvor de har serviceavtaler. I tillegg til inspeksjon og eventuelle utbedringer, gjør taktekkerne også mesteparten av papirarbeidet ute hos kunden, forteller Burø.  

Avdelingen har blant annet fått hovedansvaret for Toyota Norge.

– De har en serviceavtale på all bygningsmasse som strekker seg fra Biri i nord til Kristiansand i sør. Bauda eiendomsselskap eier bygningsmassen til Toyota, og dette utgjør 34 000 m2 tak årlig. Service og vedlikehold av dette styres fra vårt kontor, sier Burø. 

Befaringer gjøres gratis etter avtaler. Ved å inngå serviceavtaler kan eiere av bygningsmassen oppleve trygghet og forutsigbarhet når taket blir regelmessig kontrollert og rengjort. Samtidig vil det bli reparert ved behov.

– For kunden betyr det at de har trygghet for at takets tetthet er ivaretatt. Også forhold til tette sluk og vanninntrenging som kan forårsake skader blir avdekket og ordnet.

Med en service- og vedlikeholdsavtale går profesjonelle taktekkere over taket og sjekker kritiske punkter. Ved funn av avvik så fikses dette. 

Les mer om hvorfor service og vedlikehold av flate tak er viktig. 

Service og vedlikehold

Referenser IcopalTak Stor-Oslo

Vi deler vår kunnskap og erfaring slik at du kan ta riktige avgjørelser for ditt prosjekt, enten du er håndverker eller selvbygger. Her vil du finne tips og råd enten du er arkitekt, ingeniør, håndverker, selvbygger eller jobber hos en byggvareforhandler. IcopalTak tekker tak i hele Norge, her er noen av våre prosjekter.

Beskytter Norges største meieri

Tines meieri på Jæren er en juvel i konsernets produksjon.

Rema 1000 viser vei med miljøtak

Rema 1000 presenterte nylig deres nye butikkonsept designet av Snøhetta.

Forsvaret velger miljøvennlige tak

Som en av landets største eiendomsforvaltere er Forsvarsbygg bevisst sitt ansvar for å sikre en m

Kontakt oss!

Har du et prosjekt du planlegger, eller ønsker en befaring på taket ditt?

IcopalTak hjelper deg med å ta de smarteste takvalgene. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv kort hva henvendelsen gjelder