Kvalitet og høy kompetanse på flate tak er kjennetegn ved IcopalTak sin avdeling på Karihaugen. Avdelingen opererer geografisk fra Oslo til Gardermoen, inkludert oppdrag fra Vinterbro og Asker nordover. Kontorene ligger i BMI sine lokaler på Karihaugen i Oslo, hvor det er 35 ansatte, derav 25 med fagbrev som taktekkere.

Medarbeiderne har omfattende erfaring og spesialkompetanse på flate tak, noe som forsterkes gjennom jevnlig opptak av lærlinger. Dette bidrar til kontinuerlig rekruttering og opplæring av dyktige fagfolk.

Avdelingen spesialiserer seg på boligblokker og membrandekker, og vektlegger kontroll over tidsbruk og konsekvent høy kvalitet på leveransene. De håndterer et bredt spekter av takleggingsoppgaver, særlig for boligblokker med parkeringsdekker og næringsbygg, med en årlig omsetning på 70-85 millioner kroner.

Størstedelen av kundebasen består av kjente hovedentreprenører, som utgjør rundt 80 prosent av oppdragsmengden, mens de resterende 20 prosentene kommer fra eiendomsbesittere og private.

Blant gjennomførte prosjekter kan nevnes sentrallageret til Coop ved Gardermoen, Entreen i Lørenskog, og Levre skole. Avdelingen har også stått bak taket på Deichman Bjørvika og de fleste byggene i Barcode-kvartalet i Oslo.

For ytterligere innsikt i prosjektene IcopalTak arbeider med, er det mulig å få et innblikk i noen av deres referanseprosjekter.

Våre kontakter

IcopalTak består av åtte avdelinger med over 200 taktekkere som dekker store deler av landet. Våre håndverkere er kjent for å levere flate tak av høy kvalitet. Her kan du filtrere på funksjon og finne riktig kontaktperson for deg. 

Du kan også finne din nærmeste avdeling her

Våre avdelinger

Anders Sæterdal
Senior Prosjektleder
Jörg Müller
Kalkulator
Thomas Kåsbøll
Prosjektleder
Kristoffer Lund
Serviceleder
Ståle Wangen
Senior Prosjektleder
Staffan Partyka
Regionsleder Øst

Viktig med service- og vedlikehold av flate tak

IcopalTak Stor-Oslo kan også vise til en stor serviceavdeling som ledes av Kristoffer Lund. Avdelingen håndterer en stor mengde service- og vedlikeholdsavtaler. 

–  Serviceavdelingens oppgaver består av årlige inspeksjoner på tak hvor de har serviceavtaler. I tillegg til inspeksjon og eventuelle utbedringer, gjør taktekkerne også mesteparten av papirarbeidet ute hos kunden, forteller Lund.  

Avdelingen har blant annet fått hovedansvaret for Toyota Norge.

– De har en serviceavtale på all bygningsmasse som strekker seg fra Biri i nord til Kristiansand i sør. Bauda eiendomsselskap eier bygningsmassen til Toyota, og dette utgjør 34 000 m2 tak årlig. Service og vedlikehold av dette styres fra vårt kontor, sier Lund. 

Befaringer gjøres gratis etter avtaler. Ved å inngå serviceavtaler kan eiere av bygningsmassen oppleve trygghet og forutsigbarhet når taket blir regelmessig kontrollert og rengjort. Samtidig vil det bli reparert ved behov.

– For kunden betyr det at de har trygghet for at takets tetthet er ivaretatt. Også forhold til tette sluk og vanninntrenging som kan forårsake skader blir avdekket og ordnet.

Med en service- og vedlikeholdsavtale går profesjonelle taktekkere over taket og sjekker kritiske punkter. Ved funn av avvik så fikses dette. 

Les mer om hvorfor service og vedlikehold av flate tak er viktig. 

Service og vedlikehold

Referenser IcopalTak Stor-Oslo

Vi deler vår kunnskap og erfaring slik at du kan ta riktige avgjørelser for ditt prosjekt, enten du er håndverker eller selvbygger. Her vil du finne tips og råd enten du er arkitekt, ingeniør, håndverker, selvbygger eller jobber hos en byggvareforhandler. IcopalTak tekker tak i hele Norge, her er noen av våre prosjekter.

Beskytter Norges største meieri

Tines meieri på Jæren er en juvel i konsernets produksjon.

Rema 1000 viser vei med miljøtak

Rema 1000 presenterte nylig deres nye butikkonsept designet av Snøhetta.

Forsvaret velger miljøvennlige tak

Som en av landets største eiendomsforvaltere er Forsvarsbygg bevisst sitt ansvar for å sikre en m

Kontakt oss!

Har du et prosjekt du planlegger, eller ønsker en befaring på taket ditt?

IcopalTak hjelper deg med å ta de smarteste takvalgene. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv kort hva henvendelsen gjelder