IcopalTak satser på taktekker-talenter

2021-09-09 Nyhet
IcopalTak taktekker

5 gode grunner til å søke deg til IcopalTak

Spennende prosjekter, karrieremuligheter og holdninger som skaper bransjeledende eksperter på flate tak. Finn ut hvorfor vi mener IcopalTak er best for håndverkere som setter kvalitet først.

Vi er en av Norges største takentreprenører, og prosjektene strømmer på. IcopalTak legger flate tak og membraner på boliger, borettslag og næringsbygg i stor og liten skala. Fordi taktekkerne våre et ettertraktet, trenger vi nå flere erfarne taktekkere med fagbrev med på laget. 

Søk her

Her gir vi deg fem grunner til at du som taktekker bør søke deg til IcopalTak:

1. Du får jobbe på alle typer prosjekter der fellesnevneren er kvalitet 
Hos oss vil du få ulike utfordringer og oppgaver, og du vil jobbe på prosjekter i ulik skala. Kvaliteten skal kjennetegne alt vi gjør, enten det er et større næringsbygg, funkisboliger eller boligblokker. Vi bruker standardiserte metoder og velprøvde produkter, og ryktet vårt er best i bransjen. Du vil ha kollegaer i hele Norge som deler erfaring og kompetanse. Det er også mulig å jobbe perioder på en annen avdeling i hele Norden om du er ekstra eventyrlysten.


2. Du jobber med faste kollegaer
IcopalTak skal satse fullt på faste kontrakter fremfor innleie. Det gir stabilitet og mer forutsigbarhet for de ansatte, og sikrer at vi alltid har full kontroll på kvaliteten vi skal levere. Du vil jobbe i faste team, og vil ha kollegaer du kan stole på og lære av. I høysesong vil det alltid være behov for å leie inn hjelpearbeidere, men det er våre egne ansatte som skal sikre fremdrift, prosjektledelse og kontrollere kvaliteten på arbeidet.


3. Du belønnes for kvaliteten du leverer
Kompetanse og kvalitet gjennomsyrer alt IcopalTak gjør. Kvaliteten kjennetegner menneskene som jobber hos oss, sikkerhetsrutinene vi forholder oss til, produktene vi velger og resultatet vi leverer til kunden. Derfor belønnes også de som står på og leverer den fremste kvaliteten til kundene. Taktekkerne våre har en stabil grunnlønn, og får akkord for hvert prosjekt de gjennomfører. Det betyr at jo mer erfaring du har, og jo bedre du er på kompetanseheving, jo mer får du i lønn. Har du mindre erfaring er det betryggende å vite alt du alltid vil jobbe i team med taktekkere som har lang erfaring og som er kjent for kvaliteten de leverer. 


4. Du får en trygg arbeidsgiver som tar vare på deg 
Rutiner og sikkerhet er vår førsteprioritet. De som jobber på tak hos oss skal være trygge på jobb, og det gjelder alt fra sikring på taket til trygge rutiner knyttet til arbeidet som utføres. Vi sørger for alt nødvendig sikringsutstyr, og kurs og opplæring du trenger for å få trygge rutiner.  I IcopalTak skal det også føles trygt å være seg selv. Alle behandles på lik linje, og vi skal ha en kultur hvor vi tar vare på hverandre og hjelper til ved behov. Vi sørger også for en trygg fremtid ved å ha gode pensjonsordninger og forsikringsordninger for både deg og familien, dersom noe skulle skje på jobb.


5. Du får bygge din egen karriere 
Vi satser langsiktig på deg og dine mål. Alle hos oss har, eller skal være på vei mot, et fagbrev. Tekkeskolen vår sørger for både obligatoriske kurs og faglige oppdateringer som sikrer kompetanse og sikkerhet på jobben. Vi ønsker at gode ansatte skal utvikle seg og bli hos oss. Etter noen år som taktekker, ønsker mange mer ansvar. Da er én mulighet BAS (leder for et taktekkerteam) eller super-BAS, og neste steg prosjektleder. Enkelte lykkes også med å bli avdelingsledere hos oss. Har du ønsker om andre utfordringer, forsøker vi å hjelpe deg til nye stillinger internt.


Vil du jobbe med engasjerte taktekkere i hele Norge? 
Vi trenger flinke fagfolk i hele Norge.

Søk her