Avdelingen i Østfold foretrekkes av større entreprenører, og vokser i omsetning. Her satses det både på kvalitet og ny kompetanse i form av engasjerte lærlinger.

IcopalTak Østfold har sin base i Grålum utenfor Sarpsborg, og jobber med både store og små prosjekter i Østfold. Avdelingen består av totalt 22 personer, fordelt på 19 taktekkere, to prosjektledere og en avdelingsleder. Alle i ledelsen er taktekkere og har fagbrev.

– Samlet har vi mye ulik kompetanse, noe som kommer våre kunder til gode. Samtidig er det viktig for oss å bygge nye talenter. Vi rekrutteringer bevisst én til to lærlinger i året, sier prosjektleder Harald Edvardsen.

IcopalTak Østfold jobber på prosjekter som varierer fra privatboliger med flate tak til store næringsbygg. Avdelingen gjør oppdrag fra sørsiden av Oslo til Mysen og til Halden i sør.

Våre kontakter

IcopalTak består av åtte avdelinger med over 200 taktekkere som dekker store deler av landet. Våre håndverkere er kjent for å levere flate tak av høy kvalitet. Her kan du filtrere på funksjon og finne riktig kontaktperson for deg. 

Du kan også finne din nærmeste avdeling her

Våre avdelinger

Harald Edvardsen
Prosjektleder

Håndverk og kvalitet er viktigst

Rundt 90 prosent av avdelingens kunder er bedriftskunder. De resterende befinner seg i privatmarkedet. Hovedvekten er fra store entreprenører, men avdelingen har også en del oppdrag fra offentlige instanser hvor de er underleverandør. Dette gjelder for eksempel skolebygg og idrettshaller. Uansett prosjekt, er kvalitet aldri et kompromiss:

– Det viktigste å tenke på når vi legger tak er selve håndverket og kvaliteten. Det er generelle standarder for det meste, slik at man sikrer kvaliteten over alt, sier avdelingslederen.

Avdelingen får gjerne forespørsler fra hovedentreprenørene, som ofte er gjentagende kunder. Men de har også befaringer ute hos nye aktører og leverer gjerne tilbud.

Med fornøyde kunder, strømmer også oppdragene på. Omsetningen ligger på rundt 40 millioner i året, og avdelingen har opplevd en økning det siste året.

-En av våre styrker er bred lokalkunnskap, og en tilknytning til lokale byggeskikker. Våre ansatte er fra Halden, Mysen, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Son og Lørenskog, sier avdelingslederen.

Spesialister på brumembraner

Vesterskov Høm forteller at avdelingen er spesialisert i alt når det gjelder flate tak, samt på radonsperrer og membraner under bygg.

-Det vi har ekstra god kunnskap om, er brumembraner. Dette kalles grytetekking, og innebærer at man legger ut varm asfalt som smøres ut, forteller han.

-Fordelene med disse takene er at de er mer eller mindre vedlikeholdsfrie og har en lang levetid på opptil 40 år, sier avdelingslederen.

Service og vedlikehold som primæroppgaver

IcopalTak har trygge service- og vedlikeholdsavtaler som gir kunden dokumentasjon og kunnskap om tilstanden på taket. Slik sikrer man at taket har lengst mulig levetid. På avdelingen i Østfold har to av de ansatte oppfølging av service- og vedlikeholdsavtaler som sine primæroppgaver.

-Vi har lang erfaring med å dokumentere tilstanden på flate tak, og følger standarder og viktige erfaringer vi har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Grundig og dokumentert vedlikehold bidrar til tak som varer lenger, og man kan avdekke slitasje og skader på taket før kostbare problemer oppstår.

Les mer om IcopalTak sin service- og vedlikeholdsavtale.

Service og vedlikehold

Referenser IcopalTak Østfold

Vi deler vår kunnskap og erfaring slik at du kan ta riktige avgjørelser for ditt prosjekt, enten du er håndverker eller selvbygger. Her vil du finne tips og råd enten du er arkitekt, ingeniør, håndverker, selvbygger eller jobber hos en byggvareforhandler. IcopalTak tekker tak i hele Norge, her er noen av våre prosjekter.

Beskytter Norges største meieri

Tines meieri på Jæren er en juvel i konsernets produksjon.

Rema 1000 viser vei med miljøtak

Rema 1000 presenterte nylig deres nye butikkonsept designet av Snøhetta.

Forsvaret velger miljøvennlige tak

Som en av landets største eiendomsforvaltere er Forsvarsbygg bevisst sitt ansvar for å sikre en m

Kontakt oss!

Har du et prosjekt du planlegger, eller ønsker en befaring på taket ditt?

IcopalTak hjelper deg med å ta de smarteste takvalgene. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv kort hva henvendelsen gjelder