De ansatte på IcopalTak-avdelingen i IcopalTak Midt-Norge brenner for å levere flate tak av høyest mulig kvalitet. Det fører til spennende oppdrag i lokalområdet.

Avdelingen har sin base på Tiller i Trondheim, og dekker oppdrag fra Romsdalsfjorden ved Molde, Helgeland og helt opp til Saltfjellet. De 24 ansatte stortrives med mye reising og oppdrag på ulike steder.   
 
Ti av avdelingens taktekkerne har fagbrev, og vi satser på lærlinger. Lærlinger er viktig når det gjelder rekrutteringer. Vi har en uttalt målsetning om å ha minst 10 prosent lærlinger, og er stadig på jakt etter flere gode ansatte.
 
Vår avdeling kan vise til mye erfaring samlet sett. Hos oss jobber dedikerte ansatte som er opptatte av å levere god kvalitet fra A til Å.
 
HMS er også svært viktig for avdelingen, hvilket resulterer i svært lite avvik og minimalt med sykefravær.
 
Ta en titt på denne siden om vi vil du vite mer om hvordan IcopalTak-avdelingene jobber med HMS.
 

Våre kontakter

IcopalTak består av åtte avdelinger med over 200 taktekkere som dekker store deler av landet. Våre håndverkere er kjent for å levere flate tak av høy kvalitet. Her kan du filtrere på funksjon og finne riktig kontaktperson for deg. 

Du kan også finne din nærmeste avdeling her

Våre avdelinger

Atle Berg
Avdelingsleder Midt-Norge
Esten Kildal
Prosjektleder
Rune Kolstad
Serviceleder

Flate tak på nybygg og rehabiliteringsprosjekter

Oppdragene avdelingen gjør mest av er nybygg, leilighetsbygg og næringsbygg/kontorbygg. Det kommer også en del rehabiliteringsjobber for borettslag og lignende. Det er flate tak som gjelder, mens skråtak og takstein overlates til andre aktører i bransjen.

IcopalTak Midt-Norge er vanligvis underleverandør til hovedentreprenører på større byggeprosjekter. Det er vanlig å motta forespørsler fra alle store entreprenører og levere anbud. Avdelingen får sine oppdrag via forespørsler fra hovedentreprenører, samt henvendelser vedrørende rehabilitering og service- og vedlikeholdsavtaler.

Når det gjelder service- og vedlikeholdsavtaler, har vi en egen serviceavdeling som består av fem personer. I dag har vi rundt slike 30 avtaler, hovedsakelig innenfor offentlige bygg og borettslag, men har god kapasitet til å håndtere flere.

Les mer om hvorfor en service- og vedlikeholdsavtale med IcopalTak lønner seg.

Service og vedlikehold

Referenser IcopalTak Midt-Norge

Vi deler vår kunnskap og erfaring slik at du kan ta riktige avgjørelser for ditt prosjekt, enten du er håndverker eller selvbygger. Her vil du finne tips og råd enten du er arkitekt, ingeniør, håndverker, selvbygger eller jobber hos en byggvareforhandler. IcopalTak tekker tak i hele Norge, her er noen av våre prosjekter.

Beskytter Norges største meieri

Tines meieri på Jæren er en juvel i konsernets produksjon.

Rema 1000 viser vei med miljøtak

Rema 1000 presenterte nylig deres nye butikkonsept designet av Snøhetta.

Forsvaret velger miljøvennlige tak

Som en av landets største eiendomsforvaltere er Forsvarsbygg bevisst sitt ansvar for å sikre en m

Kontakt oss!

Har du et prosjekt du planlegger, eller ønsker en befaring på taket ditt?

IcopalTak hjelper deg med å ta de smarteste takvalgene. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv kort hva henvendelsen gjelder