Avdelingen består av en etterspurt gjeng av dyktige taktekkere som hentes inn til de største prosjektene i Innlandet.

– Våre taktekkere er en svært allsidig og kompetent arbeidsgruppe som prioriterer kvalitet og godt håndverk, sier Ole Brekke, Prosjektleder for IcopalTak Lillehammer (Innlandet).

Omsetningen lå i 2020 på 33 millioner kroner, og avdelingen blir ofte forespurt om å gi pris på de aller fleste større prosjektene i området. Avdelingen som dekker Innlandet holder til på Biri, og består av tre personer i administrasjonen, samt 15 taktekkere ute på byggeplasser.

–Det viktigste for oss er å levere riktig kvalitet til rett tid i samsvar med kundens ønsker, sier prosjektlederen.

Våre kontakter

IcopalTak består av åtte avdelinger med over 200 taktekkere som dekker store deler av landet. Våre håndverkere er kjent for å levere flate tak av høy kvalitet. Her kan du filtrere på funksjon og finne riktig kontaktperson for deg. 

Du kan også finne din nærmeste avdeling her

Våre avdelinger

Ole Henry Brekke
Prosjektleder
Amund Grytting
Prosjektleder

Taktekking på private boliger og næringsbygg

Avdelingen utfører oppdrag over hele Innlandet, der Ringsaker, Hamar og Moelv er hovedstedene. Avdelingen har mange fornøyde og lojale kunder.

– Den største andelen av oppdragene våre er nybygg fra leilighetsprosjekter, skoler, industri, helse og omsorgsboliger. Dette er basen. Sommerhalvåret er det mer rehabiliteringer. Vi forsøker også å øke andelen service- og vedlikeholdsavtaler som nå utgjør rundt 10 prosent av jobbene som gjøres, sier Brekke.

IcopalTak Innlandet er spesialister på store flate tak, men har også mye kunnskap og kan ta nesten alle oppdrag. Kundene består primært av større entreprenører og eiendomsbesittere, kommuner og borettslag. Ved sistnevnte er de gjerne hovedentreprenør.

Utdanner unge taktekker-spirer

Sabakken beskriver sine ansatte som folk som ønsker å lykkes, liker å jobbe og trives med å være ute og bruke kroppen.

-Det er gjennomsyrende verdier for IcopalTak, og det er viktig for oss å legge til rette for at taktekkerne hos oss er fremst i sitt fagfelt, sier hun.

Derfor prioriteres også opplæring av fremtidens taktekkere i avdelingen. For tiden er det flere lærlinger under utdanning hos IcopalTak Innlandet.

Referenser IcopalTak Innlandet

Vi deler vår kunnskap og erfaring slik at du kan ta riktige avgjørelser for ditt prosjekt, enten du er håndverker eller selvbygger. Her vil du finne tips og råd enten du er arkitekt, ingeniør, håndverker, selvbygger eller jobber hos en byggvareforhandler. IcopalTak tekker tak i hele Norge, her er noen av våre prosjekter.

Beskytter Norges største meieri

Tines meieri på Jæren er en juvel i konsernets produksjon.

Rema 1000 viser vei med miljøtak

Rema 1000 presenterte nylig deres nye butikkonsept designet av Snøhetta.

Forsvaret velger miljøvennlige tak

Som en av landets største eiendomsforvaltere er Forsvarsbygg bevisst sitt ansvar for å sikre en m

Kontakt oss!

Har du et prosjekt du planlegger, eller ønsker en befaring på taket ditt?

IcopalTak hjelper deg med å ta de smarteste takvalgene. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv kort hva henvendelsen gjelder