I Drammen har IcopalTak stor aktivitet året rundt. Spesielt viktig er det å tekke tak som holder tett i et klima som stadig blir tøffere.

Endringer i klima med mer nedbør og vind gjør at det å gjøre en kvalitetsmessig god jobb og følge opp beregninger for feste for tak for å sikre mot avblåsning, er viktigere enn noen gang. Godt håndverk er kjennetegnet på oss.

Avdelingen dekker Drammensregionen, Asker og Buskerud, samt nordre del av Vestfold. De har for tiden 10 faste ansatte, totalt 12 med leder og prosjektleder.

Prosjektlederen vår har gått hele karriereløpet via fagbrev, bas og superbas til prosjektleder, og ble kåret til årets entreprenør av BMI i 2021.

Ingeniørutdannelsen medfører blant at at selskapet totalt sett får en sentral godkjenning i tilstandsklasse 3 av Direktoratet for Byggkvalitet.

Vi er nå godkjent ut 2022 for tilstandsklasse 3. Dette er den mest komplekse klassen, og er et konkurransefortrinn som gagner hele selskapet.

Tiltaksklasse 3 innebærer ingeniørutdannelse og minimum 5 års erfaring.

Våre kontakter

IcopalTak består av åtte avdelinger med over 200 taktekkere som dekker store deler av landet. Våre håndverkere er kjent for å levere flate tak av høy kvalitet. Her kan du filtrere på funksjon og finne riktig kontaktperson for deg. 

Du kan også finne din nærmeste avdeling her

Våre avdelinger

Daniel Kania
Prosjektleder

Tekker flest tak på nybygg

Årlig omsetning ligger ganske stabilt på rundt 30 millioner kroner. Hovedvekten av omsetningen og aktiviteten er på sensommer og tidlig høst. Etter påske er det også en økning, spesielt når det gjelder privatkunder og rehabilitering.

–Her er det stor aktivitet hele året til forskjell fra før i tiden, for 30 år siden ble taktekkere ofte permittert på vinteren, sier Johannessen.

Rundt 80 prosent av arbeidene består av nybygg med boliger/kombinasjonsbygg. Det resterende er ofte rehabilitering og noe service- og vedlikehold.

– Vi er spesialister på grytetekking og alt av rulleprodukter. Dette er noe som etterspørres av stadig flere, sier avdelingslederen.

Nettopp på grunn av erfaringen med alle kombinasjonsbyggene, får de mange forespørsler. Kundene er som regel hovedentreprenører med prosjekter av typen kombinasjonsbygg og leilighetsbygg. IcopalTak har derfor etablert en egen kalkulasjonsavdeling, hvor alle forespørsler som sendes inn fra avdelingene blir gjennomarbeidet, og grunnlaget for å gi ut priser beregnes.

–Vi har stor fleksibilitet og kapasitet til å påta oss både store og små oppdrag. Det gjelder både tekking av tak og service- og vedlikeholdstjenester, sier han.

Service og vedlikehold

Referenser IcopalTak Buskerud

Vi deler vår kunnskap og erfaring slik at du kan ta riktige avgjørelser for ditt prosjekt, enten du er håndverker eller selvbygger. Her vil du finne tips og råd enten du er arkitekt, ingeniør, håndverker, selvbygger eller jobber hos en byggvareforhandler. IcopalTak tekker tak i hele Norge, her er noen av våre prosjekter.

Beskytter Norges største meieri

Tines meieri på Jæren er en juvel i konsernets produksjon.

Rema 1000 viser vei med miljøtak

Rema 1000 presenterte nylig deres nye butikkonsept designet av Snøhetta.

Forsvaret velger miljøvennlige tak

Som en av landets største eiendomsforvaltere er Forsvarsbygg bevisst sitt ansvar for å sikre en m

Kontakt oss!

Har du et prosjekt du planlegger, eller ønsker en befaring på taket ditt?

IcopalTak hjelper deg med å ta de smarteste takvalgene. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skriv kort hva henvendelsen gjelder