Skal ansette de dyktigste taktekkerne i Oslo-regionen

2020-12-08 Nyhet
Malin Bryntesson er daglig leder i IcopalTak

Større oppdragsmengder og et ønske om å skape landets fremste kompetansemiljø gjør at IcopalTak søker etter seks nye taktekkere og én prosjektleder.

IcopalTak er landets mest tradisjonstunge bedrift for taktekkere. Selskapets avdeling på Fjellhamar er en av spydspissene i den nasjonale entreprisevirksomheten, og det satses tungt på å skape et enda mer solid og robust fagmiljø.

Sterke prestasjoner gjennom 2020 gjør at selskapet nå er klare for å satse. Det skal derfor ansettes hele seks nye taktekkere i faste stillinger, og én prosjektleder.

– Vi skal ansette talentfulle, solide og erfarne taktekkerne i markedet, sier daglig leder i IcopalTak, Malin Bryntesson.

Velger oppdrag der kvalitet prioriteres

Bryntesson er tydelig på at IcopalTak skal være kjent for kvalitet og godt håndverk. Med flere ansatte på fast kontrakt skal det bygges et solid fagmiljø, og dermed ta ned behovet for sesongbasert innleie.

Like viktig er holdningene til hva slags oppdrag selskapet tar på seg. Målet er at taktekkerne jobber på prosjekter der vi er trygge på at løsningene blir gode og langsiktige.   

– Våre taktekkere skal alltid kunne utføre håndverket som gir det beste resultatet over tid. Derfor har vien firmakultur der vi finner de smarteste arbeidsmåtene som gir høyest kvalitet. Erfaringen er at IcopalTak kontaktes av oppdragsgiver som vet at det mest bærekraftige og lønnsomme over tid er å investere i den beste løsningen fra start, sier hun.

Vil du vite jobbe for IcopalTak? Sjekk våre ledige stillinger eller send inn åpen søknad.

Kvalitet er best for miljøet

Kvalitetsfokuset er best for miljøet, og billigst for kundene over tid.

– Byggeier skal leve med taket i mange år. Legges det kvalitetsprodukter første gang varer taket mye lengre, og færre ressurser brukes. Det beste håndverket blir dermed det som er best for miljøet, sier hun.

IcopalTak ser kvalitet og bærekraft som to sider av samme tak.

– Vi lar oss ikke presse til å levere dårlige løsninger. Våre taktekkere har yrkesstolthet, og er kjent for kvaliteten på håndverket de har levert. Når folk ser et solid og pent tak skal de automatisk tenke at det er tekket av IcopalTak, sier hun, og presiserer at fokuset på kompetanse gjør at selskapets ansatte får jobbe på de mest spennende takjobbene i landet.

– De mest seriøse byggeierne og entreprenørene velger gjerne oss, sier Bryntesson.

Kompetanse og utvikling

Som ansatt i IcopalTak blir man inkludert i arbeidet med å utvikle metodene og løsningene.

– Taktekkernes førstehåndskunnskap og erfaringer er kritiske for at vi kan tilby produkter av høyest kvalitet, og finne metodene som er totalt sett er best. Derfor gir taktekkerne ofte råd når metoder, produkter og løsninger skal forbedres.

I tillegg investerer IcopalTak betydelige summer i kurs og kompetanseheving. Dette fordi taktekkere som er trygge og kvalitetsbevisste jobber etter standardiserte metoder. Da øker kvaliteten og sikkerheten, samtidig som at effektiviteten går opp.

– Vi tilbyr kurs og opplæring året rundt, og kursholderne er fra teknisk avdeling i BMI. Avdelingen huser den mest solide og kunnskapsrike ekspertgjengen blant de norske takprodusentene. Disse kursene er det stor pågang på, og taktekkerne i IcopalTak anbefales å delta på så mange som mulig. Vi skal ha de dyktigste, derfor investerer vi også masse i våre flinke folk, avslutter hun.

Vil du vite jobbe for IcopalTak? Sjekk våre ledige stillinger eller send inn åpen søknad.