Derfor er IcopalTak best for taktekkere

2020-12-08 Pressemelding
Taktekkere fra IcopalTak

IcopalTak på Fjellhamar trenger flere folk og målet er å være markedets beste arbeidsgiver for de flinkeste fagfolkene.

- Om du trives ute, verdsetter kvalitet og liker fysisk arbeid, har du gode forutsetninger for å være taktekker hos oss. Vi kaller det Norges tøffeste toppjobb, sier daglig leder i IcopalTak, Malin Bryntesson.

IcopalTak har de siste årene vært gjennom en omstilling. Det har bragt med seg en stor satsning på kvalitet og kompetanse. Selskapet ønsker mindre innleie og flere faste ansettelser.

- Summen av mange gode tiltak har gjort at oppdragsmengden har økt betydelig. Vi trenger derfor hele seks nye taktekkere og en prosjektleder til spennende oppdrag i stor-Oslo, sier hun.

Aller helst ønsker selskapet kontakt med de som allerede har erfaring som taktekker, men kan også være interessert i å snakke med kandidater som verdsetter godt håndverk, og som liker å jobbe ute.

Syv grunner til hvorfor taktekkere skal søke seg til IcopalTak:

  • Du får jobbe med de råeste takprosjektene i Norge: Som en av Norges største takentreprenører får vi noen av de mest spennende takjobbene. Det kan være tradisjonelle flate tak, eller prestisjetunge nybygg hvor taket er en viktig del av hvordan bygget skal se ut. Stadig flere tar også i bruk tak på nye måter som bruk av solceller, hagetak eller takterrasser.
  • Du får en variert arbeidsdag og variert arbeidsplass: Vi bruker standardiserte metoder, men alle tak gir ulike typer utfordringer og fremgangsmåter, og ulike typer oppgaver.
  • Din sikkerhet er vår viktigste prioritet: Rutiner og fokus på sikkerhet er førsteprioritet. De som jobber på tak hos oss skal være trygge på jobb – alt fra sikring på taket til trygge rutiner knyttet til arbeidet som utføres. Vi jobber i høyden med varmearbeid, verktøy og tunge materialer. Vi sørger for alt nødvendig sikringsutstyr, og ikke minst alle kurs og opplæring du trenger for å få trygge rutiner.
  • Du er vår viktigste ressurs: Selv om vi har bransjeledende produkter, er det taktekkeren som er nøkkelen til at vi kan levere tette tak med høy kvalitet. Din trivsel og kunnskap er det viktigste for oss.
  • Alltid faglig oppdatert: Vår tekkeskole sørger for både obligatoriske kurs og faglige oppdateringer som sikrer kompetanse og sikkerhet på jobben.
  • Gode betingelser: Du er kanskje ung, og tenker ikke på pensjon og forsikringer. Vi har tenkt på det for deg. Vi betaler inn til pensjonssparing for deg hver måned, mer enn det som er lovpålagt, og har forsikringsordninger som gjør at du blir ivaretatt dersom noe skulle skje. I tillegg har vi konkurransedyktige betingelser, og flinke taktekkere som leverer kvalitet og resultater kan tjene godt sammenlignet med andre håndverkere.
  • Muligheter til karriere: Etter noen år som taktekker ønsker noen å få litt andre oppgaver. Mange av våre ansatte begynner som lærlinger, men ender etter hvert opp som BAS (leder for et taktekkerteam) eller prosjektleder. Vi ønsker at gode ansatte skal utvikle seg og bli hos oss. Har du ønsker om andre utfordringer, forsøker vi å hjelpe deg til nye stillinger internt.